Rezidence Kurzeme

Rezidence Kurzeme

Ja vēlies noķert lauku sajūtu vienreizēji ainaviskā vietā, aizmirstot par mūsdienu ieradumiem – internetu telefonā (kaut galīgas nepieciešamības gadījumā ir pieejams WiFi – bezvadu internets), jo apkārtnē ir tiešām slikts mobilo tīklu pārklājums (vismaz LMT un Tele2), tad noteikti šī ir vieta, kas jāapmeklē.

Mūsdienu prasībām atbilstošas ērtības ar latviešu mājai raksturīgu interjeru un aksesuāriem. Vienreizējs reljefs par kuru neliecina pagrieziens no Ventspils šosejas Strazdē (pie baznīcas un restorāna “Serpentīns”). Lielisks dīķis, pirts un kubls… Līdzenākajā 49 hektārus lielajā īpašumā novietoti basketbola un pludmales volejbola laukumi, bet, ja tomēr vēlies tuvāk dabai, nakšņot teltī, nāksies iesvīst un doties dzimtenes ārēs meklēt horizontālu zemes pleķīti.

Pēc viesu nama apskates varu apgalvot, ka 150 – 200 cilvēkus šī atpūtas vieta spēs izmitināt. Turklāt lieliem pasākumiem tiek organizēta arī ēdināšana sadarbībā ar šefpavāru Andri Jugānu.

Ļoti žēl, ka šobrīd atpūtas komplekss nav atvērts individuālam apmeklējam. Īsā tūrisma sezona un pieprasījums pēc atpūtas vietas ne piejūras dara savu. No sirds vēlu veiksmi jaunajam īpašniekam, lai izdodas!

Raksta autors:

Armands Ēders

Publicēts: 04.06.2020 13:56,
Atjaunots: 04.06.2020 18:17

 

Raksta tēmas:

Dalies ar rakstu:

“Rezidence Kurzeme”
atrašanās vieta

Uzzini vairāk uzņēmuma mājas lapā: https://rezidencekurzeme.lv/